Produkter for norditaliensk gorgonzola fra arla (88)

Gorgonzola DOP Cremiziola 6 Kg - Skjevenn søt Gorgonzola

Gorgonzola DOP Cremiziola 6 Kg - Skjevenn søt Gorgonzola

Ost Gorgonzola DOP enda mykere og kremet, og lett å smøre. Den blåmuggede smaken fordeler seg jevnt i hele massen, og smaken får en tone nærmere melk. Den samlede smaken avslører en tiltalende sødme uten å være påtrengende, og kremetheten gjør den perfekt for alle typer matlaging. Vekt: :6Kg Minste modningstid: :90 dager
Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Deilig for to, disse smakfulle kylling-ravioliene er nøye tilberedt med en tomatsaus infundert med urter fra Provence, for et komplett og smakfullt måltid.
Artisjokk - Gresk Artisjokk

Artisjokk - Gresk Artisjokk

Artisjokk - gresk artisjokk
EURO   4,20 AL PZ  PASTA   GAROFALO   FUSILLI  N,63   KG 3 PASTA DI  GRAGNANO IGP

EURO 4,20 AL PZ PASTA GAROFALO FUSILLI N,63 KG 3 PASTA DI GRAGNANO IGP

Helt fra starten av produksjonsprosessen, når semolina av durumhvete blir blandet med vann, er vår bekymring å respektere råvaren vi har valgt med stor omhu. Oppmerksomheten som rettes mot deigen bestemmer faktisk porøsiteten til det endelige produktet (det vil si kvaliteten på pastaen i forhold til sausen). Målet vi har i tankene i denne fasen er også å bevare den naturlige fargen på hveten. Respekt, i denne sammenhengen, betyr å unngå for høy vanntemperatur, som ville kompromittere de originale kvalitetene til semolina, og å bruke større mengder vann for å sikre porøsiteten som kjennetegner Pasta Garofalo. KONFEKSJON 4 X 3 KG PRIS 1 KONFEKSJON EURO 4,20 1 PALETT 48 KONFEKSJONER FRA 4 UTLØPSDATUM 05/09/27 MINIMUM BESTILLING 30 PALETT
Pecorino Romano DOP Crosta Nera 3 kg

Pecorino Romano DOP Crosta Nera 3 kg

Osten Pecorino Romano DOP Crosta Nera er et produkt av høy kvalitet og med kontrollert opprinnelse. Med sin svarte skorpe og intense, krydrede smak, er den perfekt for å berike pastaretter, salater og forretter. Med en pakke på 3 kg, er den ideell for restauranter og store familier.
Rochefort Ost - med Ouessant Tare

Rochefort Ost - med Ouessant Tare

2,3kg Rochefort også tilgjengelig i: - 350g brød
Burrata og Stracciata - ost

Burrata og Stracciata - ost

Burrata og stracciata
Svart Hvitløk Perler - 65g

Svart Hvitløk Perler - 65g

Perler av svart hvitløk Glasskrukke. Netto vekt ca: 65 gr. Dekorasjon av retter Tilbehør i salater, kjøtt, fisk, desserter, osv. Gourmetprodukt for hotell- og restaurantbransjen, fruktbutikker, helsekostbutikker, kostholdseksperter, matbutikker, catering, små og store supermarkeder eller andre som bruker vanlig fersk hvitløk.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola er en råmelkost med en lys strågul farge, hvis grønne marmoreringer skyldes prosessen med "erborinatura", det vil si dannelsen av mugg. I den søte versjonen er den kremet og myk, med en spesiell og karakteristisk smak, lett krydret. I den sterke versjonen har den en mer intens og kraftig smak, hvor pastaen er mer "erborinata", konsistent og smuldrete. Produsert med pasteurisert melk fra gårder i opprinnelsesområdet, med tilsetning av melkesyrebakterier og utvalgte mugg, naturlig laktosefri. Den er tilgjengelig i de klassiske formatene.
PAPPARDELLE - EGG PAPPARDELLE

PAPPARDELLE - EGG PAPPARDELLE

EGG PAPPARDELLE
Arancini med Spinat og Mozzarella

Arancini med Spinat og Mozzarella

Alle forestiller seg arancino som en sfære eller en kjegle av ris i gylden farge, som ved første bit avslører en fylling av ragù. Men vi har tenkt at denne delikatessen virkelig må tilfredsstille alle smaker. Derfor har vi laget en vegetarisk versjon med spinat og mozzarella.
30 måneder gammel Parmigiano Reggiano

30 måneder gammel Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano 30 måneder
ARTISANAL SVARTKURVER-SORBET - Les Fruitées

ARTISANAL SVARTKURVER-SORBET - Les Fruitées

Sorbet med svart solbær er et must i iskrem-sesongen. Den uforlignelige smaken, som er veldig fruktig og syrlig, vil få deg til å fryse av glede. Den passer veldig godt sammen med vaniljeis eller med andre sorbeter, som de med bær. Våre iskrem og sorbeter er laget i vårt verksted etter våre originale oppskrifter, ved å bruke utelukkende edle og utvalgte ingredienser. Vi bruker verken fargestoffer eller aromaer. Du vil derfor finne smaken av det som er i våre iskrem og sorbeter. Å lage ekte, gode iskrem og sorbeter er enkelt. Det handler bare om å forestille seg gode oppskrifter, bruke autentiske og kvalitetsingredienser, og legge mye lidenskap i det! Næringsverdier per 100g Energi 557kJ / 132kcal, Fett 1,0g, Hvorav mettet fett 0g, Karbohydrater 29g, Hvorav sukker 23g, Proteiner 0g, Salt 0g Forpakning: krukke på 0,6L Best før: 12 måneder
Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Inneholder mindre enn 2% alkohol. Myrtille Gentiane syltetøy er en fengslende fusjon av villhet og delikatesse, som kombinerer den dristige og søte smaken av blåbær med de subtile og jordaktige tonene fra gentianaroten. Dette unike og sofistikerte syltetøyet vitner om håndverket i smakskombinasjonen, noe som resulterer i en pålegg som tilbyr en symfoni av smaker i munnen.
Kastanjer i Rom

Kastanjer i Rom

Håndlagde italienske kastanjer Håndlagde italienske kastanjer Kartong med 6 glass Pakke med 6 krukker Nettovekt 360g Avrent nettovekt 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
Bærkonsentrat (Alkoholfritt) 100cl - Yara - Rødviner, Viner, Viner og Likører

Bærkonsentrat (Alkoholfritt) 100cl - Yara - Rødviner, Viner, Viner og Likører

Minimum Bestillingsmengde: 1 pall (60 bokser) Pakkeinformasjon: Boks: 31x24x32cm 12 flasker per boks Boks: 31x24x32cm Boks: 12 flasker
Modnet Pecorino Del Fiorini (Sauemelkost)

Modnet Pecorino Del Fiorini (Sauemelkost)

Ingredienser Pasteurisert Melk, Volterra Salt, Løpe, Melkesyrefermenter Melkens Opprinnelse Maremma Sauemelk Volum: 150g (±10%)
Enkelthen Braucol - Viner

Enkelthen Braucol - Viner

En naturlig vin laget på en innfødt druesort og med en original vinifikasjon. Hvem kan si det bedre? Enkelthen Braucol, det er ferske bringebær og en vakker krydret struktur: gurkemeie, spisskummen og et hint av tonkabønne. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Rød Druetyper: Braucol Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: lett / fruktig Innhold: 75cl Sulfinnhold: svært lite eller ikke svovlet Årgang: 2019
ChevreArdennes Dansk Blå Ostefylte - Ostespesialiteter

ChevreArdennes Dansk Blå Ostefylte - Ostespesialiteter

ChèvrArdennes kommer i flere bemerkelsesverdige smaksvarianter: i blomsterdeig, i ferske urterull, med honning, rosiner, løk, bruschetta, med sitron, og med bacon. Men også som aske-pavé, i butterdeig med geitost og honning, med parmesan Parmigiano Reggiano, Dansk Blå, og mange flere. Geitostene laget med vårt fokus på kvalitet kan bare heve ditt rykte som en krevende distributør i valg av ferske og eksklusive oster for sine kunder.
Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'Auvergne - Oster

Bleu D'auvergne - Oster
Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Druene høstes for hånd. For denne Cuvée bruker vi kun de første pressene kun de første pressene av våre beste årganger. Vinen modnes i tanker kun under den første alkoholfermenteringen. i omtrent 3 måneder, etterfulgt av tapping med vår andre fermentering andre fermentering for å skape fine bobler. Vinen lagres deretter på lister i minimum 1 år for optimal kvalitet. Mat- og vinparinger : Blanc de Blancs er et ideelt følge til aperitiffer eller enkeltgrillet fisk. enkeltgrillet fisk eller stekt kalv med oliven. Aromer & Smaker : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farge med fine bobler. med noter av sitrusfrukter. Sitron og lime dominerer og gir en herlig friskhet til ganen. friskhet på ganen. Mineraliteten fra druesortene plantet i leire-kalkstein jord, gir denne vinen en solid kompleksitet som vil appellere til de som liker å oppdage nye ting.
Sardinsk Pecorino - Sardinsk Pecorino DOP

Sardinsk Pecorino - Sardinsk Pecorino DOP

De beste sardinske pecorinoene tilgjengelig i vår butikk. Høy kvalitet typiske produkter.
1 kg Sommerost

1 kg Sommerost

Ost produsert av gjetere som driver med transhumans. Disse gjetere og deres flokker tilbringer 3 måneder om sommeren i høye fjell i Pyreneene, i høyder fra 1000 til 2300 m. Den tilstedeværende floraen er unik og gir en aroma, en fruktig smak som er helt spesiell. Vi leverer over hele Frankrike.
Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Aubergine*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasteurisert melk fra ku*, salt, melkesyrebakterier og modningskulturer)(10%), solsikkeolje*, løk*, honning*, balsamicoeddik*(vineddik*, kokt druesaft*), salt, hvitløk*, rismel*, svart pepper*. *Ingredienser fra Økologisk Landbruk - Allergener Bruksanvisning Ideell for å smøre på brødskiver, kjeks eller for å dyppe grissini. Plasser glasset i kjøleskapet en time før servering. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 5 dager. Energi: 486 kJ (117 kcal) Fett: 9,1g Hvorav mettet fett: 2,7g Karbohydrater: 4,8g Hvorav sukker: 3,4g Proteiner: 2,9g Salt: 0,9g
MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST

MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST

Mozzarella er en fersk ost med elastisk konsistens, preget av en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til treccina og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolivenolje og tomat, utgjør grunnlaget for den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i tilberedning av salater.
Rødvin (Nero d'Avola) - I.G.P. Sicilia

Rødvin (Nero d'Avola) - I.G.P. Sicilia

Nero d'Avola. Tilgjengelig i bag-in-box 10 liter og flaske 75cl.
Jeannot's Cuvée – Tørr Muscat

Jeannot's Cuvée – Tørr Muscat

Denne vinen laget av muscat petit grain og muscat d’Alexandrie kommer fra gamle vinstokker som vokser i leirholdige sandjord, plassert ved foten av Albères og Pic du Canigou. Den vil gi deg all sin friskhet både som aperitiff og til fisk.
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.